Simply rabatkode til suite webhotel – Simply rabatkode

Simply.com rabatkode til suite webhotel hosted i Skanderborg til cms, wordpress, webshop o.lign. Simply rabatkode 3 måneders gratis webhotel nemt og hurtigt. Min hjemmeside er hosted hos Simply hvilket jeg personligt kan anbefale til alle der søger et webhotel til dette.

Simply rabatkode - Tidligere Unoeuro

Jeg bliver tit spurgt, hvorfor står der jjel.dk i din e-mail og hvad er jjel.dk? – Det spørgsmål findes der et kort og et langt svar på. Det korte svar er at jeg for nogle år siden manglede en personlig e-mail til alt kommunikation med det offentlige, banken mv. og derfor købte jeg jjel.dk hos Simply.com

Sidenhen er jeg blevet mere bekendt med vigtigheden af en personlig hjemmeside i takt med at alle informationer indhentes på internettet, og at min profil derfor er bedst fortalt af mig selv. Du kan derfor skabe kontakt, læse om min personlige eller min professionelle virke her på jjel.dk. Min aktivitet på siden er ikke noget at råbe hurra for, og jeg opdatere i ny og næ mit online CV, så det er i i overensstemmelse med mit professionelle virke.

Anbefaling af Simply webhotel og rabatkode

For at komme tilbage til Simply, og hvorfor jeg netop vælger at anbefale deres webhotel til andre. Er det fordi jeg for nogle år siden, stod som et kæmpe spørgsmåltegn da jeg skulle have en e-mail og hjemmeside. Dengang fandt jeg efter lang tids søgen Simply, som gjorde noget meget teknisk til noget alle kan finde ud af uden større tekniske kompetencer.

For omkring 270,- kr. og en Simply rabatkode, havde jeg oprettet min egen hjemmeside igennem 5 trin på under 10 minutter + ventetid for at den var online. Dengang havde jeg kun oprettet en e-mail, og der var derfor intet indhold på jjel.dk. Indholdet er sidenhen kommet til fordi Simply har installeret et WordPress CMS system på min webhotel ved blot 1-klik og få informationer.

Simply rabatkode - Tidligere Unoeuro

Simply 1-Click – Fra et klik til en komplet hjemmeside

En komplet hjemmeside kan være en dyr fornøjelse hos et webbureau, som forståeligt nok skal have betaling for timer, udvikling og kompetencer. Men alt efter budgettet for din hjemmeside kan du med fordel kigge på Simply 1-Click, hvis du ønsker og kan nøjes med et standard Open Source system.

Da jeg på min hjemmeside ikke har de store krav, udover det skal være nemt og enkelt, har jeg valgt at installere et WordPress CMS. Uden nogen som helst erfaring med hjemmeside kodning, kan jeg oprette, redigere eller slette indhold på min hjemmeside, som var det i Microsoft Word. Skulle jeg støde på problemer med WordPress, er der hjælp at hente hos rigtig mange mennesker online på youtube eller et fora.

Du kan efter Simply 1-Click installationen af WordPress selv installere Plugins med de funktioner du ønsker. For mit vedkommende har jeg Plugins der reducere spam, øger sikkerheden for angreb, back-up af indhold og billede optimering. Disse Plugins er installeret ved blot et klik, og en evt. guide.

WordPress kan kort fortalt bruges til; virksomheder, blog, webshop, rejse fotobog og meget mere. Jeg vil anbefale at Google netop det formål du søger, hvorved du med sikkerhed finder en guide til hvilke Plugins det kræver. Der findes dog andre 1-Click installer end WordPress hos Simply.

Lidt om Simply Webhosting

Simply er et datterselskab til Wannafind.dk, som er ejet af ZitCom A/S. Derfor er samtlige servere placeret i ZitCom A/S topsikre datacenter i Skanderborg, Danmark. Udover Simply har et stærkt bagland i Wannafind.dk og ZitCom A/S, er sikkerheden og fiberforbindelserne ligeså stærke.

Med to 10 GBit redundante fiber-forbinelser fra TDC Internet og Telia er hastigheden og driftsikkerheden i helt i top.

Simply blev etableret i 2004 med et klart mål, at velfungerende hosting ikke behøver hverken at være dyrt eller kompliceret. Som navnet antyder, ligger prisen for et “Bronze Suite” webhotel på omkring 1 euro pr. måned for erhverv og 1,25 euro for private. Simply.com startede som Simply, hvorved navnet blev ændret til Simply.com i Marts 2020.

Populariteten for Simply er stor, hvilket også fremgår af Trustpilot hvor bedømmelsen er fremragende, med en karakter på 9,5 ud af 10 fordelt på 1500 anmeldelser. Dette skyldes den hurtige support og bevågenhed på det sociale medie Twitter og i deres hurtige Ticket system.

Hvorfor vælge Simply ?

Som jeg sikkert allerede har nævnt før, så er Simply nemt og hurtigt at komme igang med, unden større tekniske kompetencer. For mit vedkommende er der fire ting ved mit webhotel som er mit foretrukne.

Hastighed og tilgængelighed – Der er ikke meget ved at have en hjemmeside, hvis det tager en krig at komme ind på den, eller hvis den ikke er tilgængelig. Men en oppetid på 99,99% og en hurtig fiberforbindelse må det siges at mit webhotel er hurtig og tilgængelig.

1-Click installer – Som tidligere nævnt er 1-Click installer en nem og hurtig måde at få en komplet hjemmeside på benene uden hverken at kunne programmere eller stå på egne ben med installationen. Med 1-Click installer kan du på få minutter installere WordPress, Drupal, Prestashop, Magento og mange flere med en hjælpende hånd fra Simply.

IMAP e-mail – Med ønsket om at modtage e-mail på alle ens mange mobile enheder som smartphone, tablet og bærbar computer, er IMAP en perfekt løsning efter budgettet til at håndtere e-mail på alle enhederne. Så om du svarer eller sender en e-mail vil den synkroniseret ud til dine enheder, så du kan fortsætte arbejdet på din iPad.

Daglig back-up – Selvom du står back-up af dit eget webhotel, så holder Simply hånden under dig, ved de dagligt selv tager en sikker back-up. Så skulle din egen back-up af mystiske grunde gå tabt kan du altid mod betaling få en back-up udleveret af Simply.

Som noget nyt kan du opsætte en sikker forbindelse til dit webhotel igennem et SSL certifikat, og dermed få en hjemmeside som starter med https://. Denne forbindelse vil i fremtiden påvirke din placering i søgemaskinerne, har Google meldt ud.

Efter Simply opkøbte Meebox, er det blevet gratis at HTTPS beskytte sit webhotel samt ekstra MySql databaser og mere plads i mail boksen – læs mere om produktændringer hos Simply.

Simply rabatkode – Sådan bruges den

Udover denne artikel gerne skulle vejlede andre til en personlig hjemmeside og e-mail, må jeg komme med lille erklæring. Når du så venligt benytter dig af denne Simply rabatkode, får du gratis 3 måneders ekstra webhotel, men derudover får jeg selv 1 måned gratis.

Dette har ingen påvirkning på prisen eller kvaliteten af dit webhotel, og er bare en service Simply giver overfor nye og eksisterende kunder. Når du selv opretter et Bronze Suite webhotel, får du selv udsted en Simply Kuponkode, som du kan give til familiemedlemmer, venner eller kollegaer, hvor de får 3 måneder gratis og du får 1 måned.

Simply rabatkode

For at få rabatten skal du trykke på billedet i starten eller på linket i boksen herunder.

  1. Tryk på billedet ovenfor, eller linket her – Du bliver henvist til Simply.dk, hvor du kan søge efter et ledig domæne.
  2. Tryk på bestilling af webhotel hos Simply, hvorefter du ved 4. trin produktdetaljer skal angive rabatkoden / kuponkoden, hvorefter de 3 måneder bliver lagt til perioden helt gratis.
  3. Herefter fremgår rabatkoden på din betaling, hvor du får 15 måneders webhotel.

Simply betalingside med rabatkode

Få 3 måneders gratis webhotel med en Simply rabatkode nemt og hurtigt med Simply fordele. Få Simply rabatkode automatisk indtastet igennem siden her.

Disclaimer: Ved at anvende rabatkoden får jeg automatisk 1 måneds gratis forlængelse af mit webhotel, eller kommission igennem affiliate. Dette har ingen indflydelse på din pris eller kvalitet, og koster dig ingen ting. Så hvis du benytter linket, vil jeg blot sige tusind tak :)

Vurdering

Dato
Produkt
Simply webhotel
Anmeldelse
5 ★★★★★
Website